
Bocuse D’OR 2025
Divize:
Event
Datum:
29. - 30. 6. 2025
Klient:
Bocuse d‘Or
Typ:
B2C + B2B
Počet účastníků:
180 osob
Místo:
Grandhotel Pupp, Karlovy Vary
- Producentské & kreativní zastřešení
- Technická & video produkce
- Režie
- Concierge service
- Rezervační systém
Karlovy Vary jsou známé především díky filmu. Letošní léto se ale pozornost přesunula jinam – k nejlepším šéfkuchařům, gastronomickým vizionářům a fanouškům kulinářských zážitků. V noblesním prostředí legendárního Grandhotelu Pupp proběhl druhý ročník prestižní soutěže Bocuse d’Or 2025.
Akcí jsme navázali na první, úspěšný ročník z roku 2023, který jsme pomáhali postavit od základu. Letos jsme znovu převzali plnou odpovědnost za organizaci – od produkce, režie až po partnerský servis a komunikaci pro online kanály.


Den naplněný soutěžním napětím, inspirací a networkingem přilákaly do Karlových Varů více než 1000 návštěvníků, online dosah přesáhl 100 000 zhlédnutí. Kromě samostatného klání špičkových kuchařů probíhaly na místě i tematické workshopy, meet & greet se soutěžícími a akademiky, které krásně podtrhly celou atmosféru a rozšířily gastro zážitek o vzdělávání, inspiraci a sdílení know-how napříč oborem. Programem provázel moderátor Petr Říbal.
Nedílnou součástí události byl také exkluzivní Bocuse d’Or Restaurant s limitovanou kapacitou, kde si mohli návštěvníci vychutnat degustační menu doprovázeným výběrovou kávou Nespresso Galápagos. Finálový večer uzavřelo několikachodové degustační menu.
Výsledkem byla akce s mezinárodním přesahem. Precizní organizace, silný obsah a práce s partnery nastavily standard, který se v Česku u gastronomických eventů jen tak nevidí.




Další
Výsledky mluví za nás. Podívejte se na naše case studies z marketingu i eventů – ukazujeme konkrétní data, nápady i emoce, které za nimi stojí.
